Logo

Váš stálý dodavatel zdravotnického materiálu

O nás

B7 - Neuvěřitelný výkon našich zaměstnanců

4.9.2024

Zdolat jeden z nejtěžších závodů v České republice – B7 – vedoucí přes devět horských vrcholů, měřící 101 kilometrů a překonávající 5 500 výškových metrů se povedlo trojici našich zaměstnanců. – Ester Urbanec Morcinkové, Romaně Krátké a Štěpánu Krátkému.

Náročnou trasu trojice zdolávala mezi 30. srpnem a 1. zářím, ale ne pro všechny to byla premiéra, například Ester Urbanec Morcinková se závodu účastnila již po druhé a letos se jí dokonce s časem 18:25:20 hodin podařilo dosáhnout 9. místa v kategorii.

„Bylo to moc fajn! Všechno mě sice bolí, nebudu lhát, ale s tím člověk počítá, když jde do takového extrému. Při sestupu z Radhoště mi syn psal, že jsem 11. a dodal: Mami to dáš do TOP 10! Cestou na Velký Javorník jsem kopla do vrtule, ale to už bylo opravdu z posledních sil. Takže opravdu je závod hodně o hlavě, když to člověk hodně chce, a když má kolem sebe skvělou podporu jak od rodiny, tak i z práce, jde všechno,“ směje se Ester s tím, že velkou motivací pro ni byla kolegyně z práce Romana Krátká, která se na tento závod vydala již potřetí.  

Romana Krátká se na start postavila ve dvojici se synem Štěpánem Krátkým. Trať zvládli za 25:42:53 hodin. „Pro mě měl závod úplně jiný rozměr, protože jsem jej šla poprvé se svým synem. Závod byl letos delší a náročnější, proto smekám před Ester,“ říká Romana Krátká.

„Z práce máme velkou podporou a motivaci. Holky byly večer na Javochu a po celý den nás sledovaly online. V cíli nás čekala podpora z rodiny, a to se cení moc! A že si člověk sáhne na dno a má po závodě bolístky už tak nějak k tomu patří…“ uzavřela.

Štěpán Krátký je hrdý na svou mámu a je rád, že jí pomohl splnit sen jít B7 s jedním ze svých dětí. „Trasa byla náročná, dlouhá, ale za ten pocit dojít do cíle v časovém limitu to stálo! Rozhodně jsem B7 nešel naposledy.“ dodal s úsměvem Štěpán Krátký.

Účast zaměstnanců je pro ostatní obrovskou inspirací. Ukazuje to, že nejen na pracovišti, ale i mimo něj, dokáží čelit výzvám s odhodláním a vytrvalostí. B7 je skutečným testem nejen fyzických schopností, ale i mentální odolnosti, a každý, kdo se na start postaví, si zaslouží obdiv.

Gratulujeme!

zpět na novinky