Logo

Váš stálý dodavatel zdravotnického materiálu

O nás

„Jste připraveni na MDR a další legislativní požadavky?“ toto bylo téma 13. mezinárodního kongresu, který úspěšně proběhl v Brně.

16.6.2023

Ve dnech 25. – 26. 5. 2023 se konal již 13. ročník tradičního kongresu naší společnosti Perfect Distribution a.s. v hotelu Cosmopolitan Bobycentrum Brno.

Konference byla opět tematicky zaměřena především na aktuální legislativu v našem oboru, a to zejména na MDR, ale i další témata z oblasti biocidů, požadavků SÚKLu, prekurzorů výbušnin a podobně.

Více než 140 účastníků z řad našich zákazníků a partnerů mělo možnost vyslechnout 9 odborných přednášek na tato témata, následně o nich debatovat a podělit se o své zkušenosti s ostatními účastníky, což je jeden z hlavních cílů, s jakými naše společnost pravidelně tuto akci pořádá.

V předsálí měli účastníci možnost navázat kontakt s představiteli zúčastněných firem a seznámit se s jejich produkty a novinkami. Tato interakce přispěla k obohacení znalostí a výměně informací mezi odborníky.

Pro naše hosty konference jsme připravili novinku v podobě dvou speciálních zastávek – na jedné z nich měli možnost nechat si vyšetřit oční pozadí speciální laserovou kamerou, kterou naše společnost uvádí na trh; na druhé byl připraven stánek se speciální zdravotní obuví značky Legwood, kde měli návštěvníci konference možnost nechat si vyšetřit svá chodidla a od přítomných odborníků si nechat poradit při výběru vhodné obuvi. Obě tyto novinky byly přijaty s velmi pozitivním ohlasem a určitě budeme chtít obohatit program konference i v dalších letech.

Děkujeme tímto všem účastníkům, přednášejícím a partnerům za jejich aktivní účast a podporu a těšíme se na další budoucí inspirativní setkání.

https://www.nasagel.cz/ze-skupiny/zajimavosti/2304-brnensky-kongres.html

zpět na novinky