Logo

Váš stálý dodavatel zdravotnického materiálu

O nás

Dárky od vánočního Stromu splněných přání v prostějovské kancelářiputovaly k seniorům až do Sedlčan

22.12.2021

Přes padesát vánočních dárků nakoupili zaměstnanci firem Perfect Dis-tribution a AGEL Trade seniorům z Domova se zvláštním režimem Sedlčany, aby tak splnili jejich přání. Pečlivě vybrané a zabalené dary již doputovaly k mile překvapeným seniorům z Příbramska.

Krásně zabalené sladkosti, deky, holící strojky či lampičky postupně přibývaly od zaměstnanců ze všech poboček v České republice pod Stromem splněných přání, který zdobí v adventním čase sídlo společ-nosti v Prostějově. Celý projekt zaštítilo vedení společností a za obě firmy darovalo sociálnímu zařízení projektor, který bude sloužit všem klientům.

„Covidová doba není nakloněna osobním setkáním, takže jsme dárky sice osobně předali, ale s klienty jsme se setkali jen krátce, a to ještě jen s některými. Nicméně i tak jsme rádi, že jsme je potěšili a udělali jim radost,“ řekl David Langer, manažer zdravotnických prostředků Perfect Distribution.

Strom splněných přání je již tradiční předvánoční akcí, do které se mohou zaměstnanci zapojit. Ze se-znamu přání si vyberou konkrétního klienta, kterému chtějí udělat radost. Smyslem projektu je, aby zaměstnanec věnoval svůj čas a energii výběru, nákupu a zabalení daného dárku, který následně umístí pod stromeček. Vánoční nadílka pak vždy putuje ke klientovi, s kterým společnosti spolupracují.

„Strom splněných přání je skvělá akce a za naše klienty musím všem zaměstnancům za perfektní dárky moc poděkovat. Nový projektor využijeme už teď o vánočních svátcích, kdy se budeme všichni společně dívat na oblíbené filmy,” těší se Marta Větrovcová, staniční sestra domova.

Mezi hlavní podnikatelské aktivity společnosti Perfect Distribution, člena skupiny AGEL, patří kom-plexní řešení dodávek spotřebního zdravotnického materiálu, prodej papírového programu, čistící che-mie a dezinfekčních prostředků, ale také dodávky speciálního zdravotnického materiálu do zdravotnic-kých zařízení v České republice a na Slovensku.

Společnost AGEL Trade se pak zabývá komplexním řešením dodávek zdravotnických prostředků do zdravotnických zařízení v České republice a na Slovensku.

zpět na novinky