Logo

Váš stálý dodavatel zdravotnického materiálu

O nás

Otevřeli jsme detašovaný sklad

18.9.2020

Pro zlepšení dostupnosti naší služby, závozy zdravotnických prostředků pacientům domů, jsme se rozhodli sjednotit naše tři rozvozová místa na jedno. Proto jsme v pátek 18. září slavnostně otevřeli detašovaný sklad v Ostravě – Vítkovicích.

Nové prostory se nachází v průmyslové části v Ostravě-Vítkovicích a vyhovují nám nejen svou polohou, ale zejména vhodným rozmístěním skladových a kancelářských prostor. „Během rekordních 30 dnů se ze staré, polorozpadlé a nevyužité části objektu, staly krásné prostory,“ uvedl člen představenstva společnosti Prefect Distribution Ing. Aleš Rozsypal. „Plynulé odbavení zásilek zajišťuje profesionálně vyškolený personál a pokročilý IT systém,“ doplnil.
Ve skladu a kancelářích o rozloze 320 metrů čtverečních pracuje 10 zaměstnanců. Díky zvětšené kapacitě skladových prostor budeme moci naši službu nabízet více pacientům nejen v nemocnicích ve Skupině AGEL a.s., ale také v ostatních zdravotnických zařízeních. Veškeré závozy zdravotnických prostředků jsou pro pacienty zdarma.

zpět na novinky