Logo

Váš stálý dodavatel zdravotnického materiálu

O nás

Vánoční nadílka zaměstnanců Perfect Distribution a AGEL Trade potěšila seniory

19.12.2019

Tři desítky vánočních vzkazů, nesoucích přání jako kaleidoskopická lampa, měkká deka, senzorické rukavice, polohovací půlválec, ale třeba i model terapeutického psa, našli letos zaměstnanci Perfect Distribution a AGEL Trade na stromě splněných přání, který jim každoročně vyrůstá v sídle společnosti v Prostějově. Dárky, které společně pořídili, nadělil Ježíšek seniorům trpícím Alzheimerovou chorobou či jinou demencí v Domě Naděje v Brně Vinohradech.

 „Nejen děti píšou svá přání Ježíškovi, aby pak pod stromečkem objevily vysněný dárek a samou radostí jim zářily oči. I senioři se rádi poddají kouzlu Vánoc, které mají blahodárnou moc a hladí duši.  Jsem rád, že letos naše poselství poputuje seniorům Domu Naděje v Brně, kteří budou vědět, že na ně někdo tam venku myslel a věnoval jim svůj čas, za což budou vděční,“ míní Tomáš Lyžbicki, předseda představenstva společnosti Perfect Distribution.

Strom splněných přání není jen obyčejný vánoční strom, jsou na něm podepsaná přání od seniorů, kterých se postupně ujímají prostějovští zaměstnanci. Jakmile vzkaz sundají, vymění ho za baňku, čímž stromeček zdobí, a následně pod něj vrací zabalený dárek se jménem obdarovaného. Odtud pak dárky putují přímo do domova se zvláštním režimem pro seniory trpících Alzheimerovou chorobou či jinou demencí v Brně.

Mezi vánočními dárky najdou senioři dále parfém, šátek, korálky či drobnosti jako vonné oleje, noviny, kalendář s auty či sladkosti. „Některá přání byla až dojemná. Doslova donutila člověka zastavit se v předvánočním shonu a žasnout, jak mnohdy až obyčejné věci dokáží udělat radost. Hodnotnější dárky jako předplatné novin, terapeutického psa či hygienické potřeby jsme zaštítili a pořídili seniorům za celou společnost Perfect Distribution a AGEL Trade. Pevně věřím, že seniory dárky potěší a prožijí příjemné svátky,“ uzavírá Tomáš Lyžbicki.

zpět na novinky